Al Centre Reciclem!!!

November 16, 2015

Els alumnes de GESO I A i B van treballar des de l’assignatura de Medi Ambient i canvi climàtic algunes de les temàtiques que es proposaven des de La Setmana Europea de la Prevenció de Residus (novembre 2015): reciclatge de plàstic i metall en el contenidor groc, les deixalleries, l’impacte dels xiclets en el terra, els residus orgànics,  reciclatge de paper, malbaratament alimentari, etc.

Amb el treball realitzat en aquesta assignatura, els alumnes van participar en la decoració nadalenca del Centre realitzant un Naixement i un arbre amb botelles de plàstic reciclat i envasos de iogurt.

 

 

 

 

Please reload

Últimes notícies

April 18, 2020

April 24, 2019

January 17, 2019

Please reload

Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Av.de la Riera de Cassoles, 23

Barcelona 08012

cfariusitaulet@xtec.cat
Tel: + 34 93 237 13 09

© 2016 per CFA Rius i Taulet.

Pàgina web feta per Mirmiki

  • Icono Social blogger
  • CFA Rius i Taulet
  • CFA Rius i Taulet