Nova adreça

Hem canviat d'adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

 

Al Centre Reciclem!!!

Els alumnes de GESO I A i B van treballar des de l’assignatura de Medi Ambient i canvi climàtic algunes de les temàtiques que es proposaven des de La Setmana Europea de la Prevenció de Residus (novembre 2015): reciclatge de plàstic i metall en el contenidor groc, les deixalleries, l’impacte dels xiclets en el terra, els residus orgànics, reciclatge de paper, malbaratament alimentari, etc.

Amb el treball realitzat en aquesta assignatura, els alumnes van participar en la decoració nadalenca del Centre realitzant un Naixement i un arbre amb botelles de plàstic reciclat i envasos de iogurt.

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square