Nova adreça

Hem canviat d'adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

 

Visita a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres


El passat 4 de novembre els alumnes de GESO II del centre, van realitzar la visita a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres del Cementiri de Montjuïc . El guia del museu els va explicar que la Col·lecció de Carrosses Fúnebres fou creada l'any 1970 i està formada per 19 peces originals: 13 carrosses fúnebres, 6 cotxes d'acompanyament i 3 cotxes a motor. Es tracta de l'única col·lecció de carrosses fúnebres que hi ha arreu d'Europa i significa un valuós patrimoni artístic i cultural per entendre com els nostres avantpassats transportaven els seus difunts al cementiri i com s'adaptaren als nous hàbits funeraris entre mitjan segle XIX i el segle XX. Va fer referència de les desigualtats socials de la època, de les personalitats notables, de l’estructura de la ciutat, les epidèmies, les tradicions, les diferències entre homes i dones...

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square