Exposició “Una literatura pròpia, dones escriptores”

Al vestíbul de la nostra escola s’hi acull, des del 16 d'octubre fins al 13 de novembre, l'exposició "Una literatura pròpia, dones escriptores", gràcies a la iniciativa de la delegació del CNL de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi, que comparteix espai amb nosaltres.

Aquesta exposició vol fer visible el treball de les dones en l'àmbit de la literatura catalana, així com la incidència de les seves aportacions a la producció cultural del nostre país.

Per tal d’aprofitar aquesta oportunitat i despertar l’interès per conèixer algunes de les dones més importants de la Literatura Catalana, els alumnes del GESO faran un treball d’investigació a partir d’alguna de les escriptores de l’exposició: cercaran més dades de la seva biografia; seleccionaran un fragment representatiu de la seva obra; i amb tot plegat faran una exposició a classe.

Què, veniu a sentir-los? Ens sorprendran!

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Av.de la Riera de Cassoles, 23

Barcelona 08012

cfariusitaulet@xtec.cat
Tel: + 34 93 237 13 09

© 2016 per CFA Rius i Taulet.

Pàgina web feta per Mirmiki

  • Icono Social blogger
  • CFA Rius i Taulet
  • CFA Rius i Taulet