Nova adreça

Hem canviat d'adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

 

Jornada COMPETIC: Avaluació i novetats en el currículum

El passat 15 de febrer es va dur terme al Saló d’Actes de la nostra escola la trobada formativa :

COMPETIC: Avaluació i novetats en el currículum

Al llarg de les darreres setmanes ja s’havien anat realitzant aquestes trobades, adreçades al professorat de COMPETIC de les escoles d’adults, als diferents serveis territorials d’arreu de Catalunya. La del dia 15 anava adreçada al professorat de COMPETIC del Consorci d’Educació de Barcelona.

Primer hi va haver una presentació per part de l'administració, per informar de les actualitzacions i millores de les orientacions i els materials didàctics del diferents nivells de COMPETIC.

La segona part de la sessió va estar dedicada a l'intercanvi d'experiències. Nosaltres vam tenir el plaer de poder presentar el projecte “CARTPOST: del cartell a les postals”, que vam dur a terme amb tots els nostres alumnes de COMPETIC el passat mes de desembre.

Va ser una jornada molt interessant: vam poder compartir les nostres bones pràctiques; vam aprendre moltíssim escoltant-nos els uns als altres; i vam acabar amb ganes de poder aplicar moltes de les propostes presentades i seguir millorant la nostra feina.

Aquí us deixem unes fotos i el vídeo que vam preparar per a aquesta sessió:

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square