Nova adreça

Hem canviat d'adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

 

Visita a l'Arxiu Joan Maragall

El passat 7 de febrer els alumnes de GESO-1A i GESO-2 vam visitar l’Arxiu Joan Maragall, antiga residència del poeta Joan Maragall.

Uns dies abans, des dels mòduls de llengua catalana-II i literatura catalana, ja havíem estudiat la vida i obres més rellevants d’aquest escriptor, la qual cosa ens va ajudar a poder treure més profit de la visita.

Vam tenir l’honor de ser rebuts per un dels nets de Joan Maragall, el qual ens va ensenyar algunes de les habitacions i estances on el popular poeta va passar els darrers anys de la seva vida. Les seves paraules, carregades de gran solemnitat, juntament amb la lectura de poemes per part d’alguns alumnes va fer que tots els assistents ens emocionéssim i gaudíssim moltíssim de la visita.

Us la recomanem a tots. Segur que us agradarà tant com a nosaltres!

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square