Visita a l'Arxiu Joan Maragall

El passat 7 de febrer els alumnes de GESO-1A i GESO-2 vam visitar l’Arxiu Joan Maragall, antiga residència del poeta Joan Maragall.

Uns dies abans, des dels mòduls de llengua catalana-II i literatura catalana, ja havíem estudiat la vida i obres més rellevants d’aquest escriptor, la qual cosa ens va ajudar a poder treure més profit de la visita.

Vam tenir l’honor de ser rebuts per un dels nets de Joan Maragall, el qual ens va ensenyar algunes de les habitacions i estances on el popular poeta va passar els darrers anys de la seva vida. Les seves paraules, carregades de gran solemnitat, juntament amb la lectura de poemes per part d’alguns alumnes va fer que tots els assistents ens emocionéssim i gaudíssim moltíssim de la visita.

Us la recomanem a tots. Segur que us agradarà tant com a nosaltres!

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Av.de la Riera de Cassoles, 23

Barcelona 08012

cfariusitaulet@xtec.cat
Tel: + 34 93 237 13 09

© 2016 per CFA Rius i Taulet.

Pàgina web feta per Mirmiki

  • Icono Social blogger
  • CFA Rius i Taulet
  • CFA Rius i Taulet