Nova adreça

Hem canviat d'adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

 

Xerrada al PIJ de Gràcia

El passat 12 de març, els alumnes de GES II van anar a participar a la xerrada “De tu a tu” que ens va oferir el Punt d’Informació Juvenil de Gràcia. Vam tenir la possibilitat de conèixer en persona estudiants de cicles formatius, tant de grau mitjà com de grau superior, i saber de primera mà sobre la seva experiència.

Va ser una sessió molt interessant. Els alumnes van poder aclarir molts dubtes i fer preguntes sobre els cicles que estan estudiant, on ho cursen i sobre altres aspectes com la formació a l’empresa o les sortides laborals.

Segur que en trauran molt de profit ara que estan a la recta final!

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square