Xerrada al PIJ de Gràcia

El passat 12 de març, els alumnes de GES II van anar a participar a la xerrada “De tu a tu” que ens va oferir el Punt d’Informació Juvenil de Gràcia. Vam tenir la possibilitat de conèixer en persona estudiants de cicles formatius, tant de grau mitjà com de grau superior, i saber de primera mà sobre la seva experiència.

Va ser una sessió molt interessant. Els alumnes van poder aclarir molts dubtes i fer preguntes sobre els cicles que estan estudiant, on ho cursen i sobre altres aspectes com la formació a l’empresa o les sortides laborals.

Segur que en trauran molt de profit ara que estan a la recta final!

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Av.de la Riera de Cassoles, 23

Barcelona 08012

cfariusitaulet@xtec.cat
Tel: + 34 93 237 13 09

© 2016 per CFA Rius i Taulet.

Pàgina web feta per Mirmiki

  • Icono Social blogger
  • CFA Rius i Taulet
  • CFA Rius i Taulet