SORTIDA DE GES II PALAU ROBERT - 7 de març de 2018

April 17, 2018

 

 

Uns dies abans del dia Internacional de la dona treballadora, vam anar de visita al palau Robert on s'exposaven obres de dones catalanes, que van lluitar per la igualtat d'oportunitat laboral en sectors com la música i/o el periodisme. Va ser un orgull veure tot l'esforç que van oferir les nostres mares i germanes per arribar on som avui en dia. Un esforç que hem de seguir lluitant fins arribar a l'objectiu final "Igualtat d'oportunitat i condicions entre sexes”. Fa uns anys, veure veus femenines damunt dels escenaris era realment complicat, ara el paper de la dona dins el sector musical del país s'ha començat a normalitzar, tot i que encara és complicat veure'n en els principals festivals i sales del país.

 

És la primera exposició gràfica i sonora protagonitzada per 1.000 veus femenines d’arreu dels Països Catalans al llarg del darrer segle. Un recorregut per diferents gèneres des de les cançons dels bressol a la clàssica i l’òpera, passant per les músiques d’arrel, la poesia, la cançó d’autora, el jazz, el rock, el punk, el pop i les músiques urbanes.

 

Ens va agradar molt la visita, i vam veure coses molt interessants. I podies escoltar mooolta música!!

 

 

 

 

Please reload

Últimes notícies

April 18, 2020

April 24, 2019

January 17, 2019

Please reload

Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Av.de la Riera de Cassoles, 23

Barcelona 08012

cfariusitaulet@xtec.cat
Tel: + 34 93 237 13 09

© 2016 per CFA Rius i Taulet.

Pàgina web feta per Mirmiki

  • Icono Social blogger
  • CFA Rius i Taulet
  • CFA Rius i Taulet