Nova adreça

Hem canviat d'adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

 

SORTIDA FI DE CURS: Visita Casa-Museu Pau Casals


El passat divendres 15 de juny, per celebrar la finalització del curs 2017-2018, vam fer la nostra esperada sortida a la CASA-MUSEU PAU CASALS.

Va ser una jornada entranyable i plena de moments inoblidables. Ja de bon matí ens vam trobar a l'escola- amb les nostres motxilles, els nostres entrepans i carmanyoles i moltes ganes de passar-ho bé. En arribar els dos autocars- sí, sí, dos autocars i dels grans- vam pujar ben de pressa i vam emprendre el camí cap a Sant Salvador (Vendrell).

En arribar, vam esmorzar i passejar una mica. Cap a les dotze, ens vam trobar tots al museu per iniciar la visita. Érem tants que vam haver de fer tres grups!!!! Va ser molt interessant poder veure la casa de Pau Casals i descobrir molts detalls de la seva vida.

I acabada la visita, vam anar tots plegats a dinar. Teníem un espai reservat amb taules i cadires, al costat del mar, que no podia estar millor. Els més valents fins i tot van aprofitar per banyar-se i prendre el sol, i la resta vam romandre a la fresca xerrant i gaudint de la bona companyia.

En arribar a Barcelona, vam voler fer-nos una foto de comiat i com a testimoni d'aquesta jornada tan agradable.

Va passar el dia volant i amb moltes ganes de repetir-ho!!!!! Gràcies a tots i totes per haver vingut i MOLT BON ESTIU!!!!

GAUDIU D'UNES MERESCUDES VACANCES!!!!

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square