Nova adreça

Hem canviat d'adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

 

Dos grans reptes per a aquest nou curs 2018-2019!!!!

Des de l’escola, hem començat aquest nou curs 18-19 amb dos grans reptes:

Per una banda, dues de les nostres mestres han iniciat la formació en el programa “L’art de parlar

L’ART DE PARLAR: Aprenem llengua a través de l’art i les estratègies de pensament visual (VTS) és un programa que es genera a partir de la necessitat dels Centres de Formació d’Adults de trobar un espai i una metodologia per impulsar la pràctica oral dels alumnes dels programes de llengües que s’ofereixen en aquests centres.

El nostre repte és poder implementar aquest programa a l’escola al llarg del curs escolar que acabem de començar.

Segur que serà una gran experiència, tant per al professorat com per als alumnes, i que tots els participants en gaudiran molt.

Per altra banda, mogudes per la inquietud de millorar la nostra pràctica educativa, hem iniciat el curs assistint a la presentació de la Xarxa de Competències Bàsiques a les escoles d'adults de Catalunya.

La Xarxa CB està formada per un equip de docents que desenvolupen el treball per competències als seus centres, elaboren instruments de suport per orientar els processos de reflexió i la gestió del currículum per competències bàsiques i comparteixen processos d'autoavaluació.

El nostre repte és poder participar-hi i que axò ens ajudi a generar canvis que millorin encara més els aprenentatges dels nostres alumnes.

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square