Nova adreça

Hem canviat d'adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

 

Visita ERASMUS+: D'Itàlia al CFA Rius i Taulet.

El passat 28 de novembre van visitar la nostra escola un grup de mestres procedents d’escoles d’adults d’Itàlia: Siena, Grosseto, Lucca i Pistoia.

Són mestres que participen en un programa ERASMUS+ de mobilitat del personal per promoure activitats d’intercanvi i cooperació i van venir a conèixer la nostra escola.

Els nostres alumnes van ser els encarregats d’ensenya-los el nostre Centre i explicar-los el que hi fem. Va ser una oportunitat per poder practicar la llengua anglesa en una situació real, amb persones de fora i enriquir-nos tot plegats.

Per començar, un grup d’alumnes d’anglès 2 del matí van ser els encarregats de fer de cicerones i ensenya-los l’escola. Perquè fos més divertit van preparar una petita gimcana amb pistes per anar als diferents espais.

A les diferents aules, els alumnes van explicar i mostrar el que estaven fent: a la classe d’anglès de GESO 2, els alumnes van mostrar unes presentacions sobre lectura de llibres que havien preparat; a la classe de llengua castellana de GESO 1, els alumnes van ensenyar uns tríptics que estaven elaborant sobre temes diversos; a la classe de COMPETIC inicial van explicar el treball de Nadal que estaven començant.

Després, aprofitant que començava la classe de castellà-1 del matí, les mestres italianes es van convertir, durant una estona, en unes alumnes més, i van participar de les activitats que s’hi duien a terme.

Finalment, amb els alumnes del grup d’anglès 3 de darrera hora del matí, es va dur a terme un col·loqui per tal de compartir aspectes organitzatius i metodològics.

Va suposar molt d’esforç per part dels alumnes i mestres però va valdre la pena. Una gran experiència per a tots els que vam tenir la sort de participar-hi!!!!!

A presto amici!

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square