Nova adreça

Hem canviat d'adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

 

Festa fi de trimestre

El passat 20 de desembre vam dur a terme la nostra tradicional festa de Nadal.

Va començar amb la presentació dels nous membres del Consell de Centre i acomiadament dels membres anteriors. Després d’un fort aplaudiment a tots ells, alumnes dels diferents ensenyaments ens van presentar els treballs més rellevants del trimestre:

  • Projecte L’ART PER FELICITAR: Projecte col.laboratiu entre els ensenyaments de COMPETIC i llengües, l’objectiu del qual era felicitar les festes a partir de la inspiració en diferents obres d’art. Mireu al bloc de l'escola:

L'ART PER FELICITAR

  • Projecte CÒMIIC: Projecte interdisciplinar dut a terme pels alumnes del GESO, el resultat del qual va ser l’elaboració d'històries de ficció emmarcades en la Barcelona romana. Mireu al bloc de l'escola:

RESULTATS DEL PROJECTE PRESENTACIÓ DEL PROJECTE

  • Projecte CARTPOST: Projecte elaborat entre els diferents cursos de COMPETIC. Va consistir en realitzar els cartells de Nadal que des d’inicis de desembre anunciaven la festa i preparar postals nadalenques. En finalitzar aquesta presentació, tots els assistents van rebre una de les sorpreses de la festa: una preciosa postal nadalenca, amb la peculiaritat que no n'hi havia cap de repetida!!

CARTPOST 2018

Aquesta primera part de la festa va culminar amb una cantada conjunta de cançons que s’havien treballat des dels diferents cursos de llengües: català, castellà i anglès.

Seguidament, vam sortir tots al pati per tal de fer la nostra tradicional foto nadalenca. Enguany vam voler representar una estrella.

I finalment, va començar el berenar de germanor.

Va ser una tarda molt intensa, emotiva i inoblidable. Gràcies a tots per ser-hi!

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square