Nova adreça

Hem canviat d'adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

 

Celebració del dia de la dona


Enguany hem volgut celebrar el Dia de la dona d'una manera ben especial: sensibilitzant, reflexionant, jugant i rient.

Com a activitat inicial, tots els grups de l'escola van participar en l'elaboració d'un hakoot, el títol del qual és "Dones amagades". Amb aquest joc es volia retre homenatge a totes les dones que al llarg de la història han dut a terme activitats molt rellevants però que, pel fet de ser dones, no han tingut el reconeixement que es mereixien. Durant els dies previs, els alumnes van estar cercant i compartint informació sobre les diferents dones seleccionades.

I el dia 7 per la tarda hem celebrat el Dia de la dona al saló d'actes. Primer hem jugat tots plegats amb el hakoot que havíem preparat. Ha estat molt divertit veure com els diferents grups competien per ser els primers en respondre correctament les diferents preguntes.

Després hem vist la pel.lícula "Hidden figures", basada en la història real de tres dones el paper de les quals va ser cabdal en l'operació americana d'enviar l'home a l'espai. Una bonica història que ens ha fet pensar en com de difícil ha estat per a les dones assolir determinades fites.

En resum, una tarda intensa, plena de diversió i emotivitat.

I si us voleu divertir, aquí teniu l'enllaç del nostre hakoot. Us agradarà!!!!!

Dones amagades

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square