Nova adreça

Hem canviat d'adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

 

Fi de curs: La nostra primera FESTIC

El passat 12 de juny vam celebrar la nostra primera FESTIC: La festa de les TIC.

Els alumnes de competic 2 i 3 van preparar diversos tallers sobre aplicacions del mòbil, pensant en els interessos i necessitats dels diferents alumnes de l'escola. Durant diversos dies van estar organitzant la festa per tal d'assegurar que sortís el millor possible

Es van seleccionar tallers sobre temàtiques molt diverses: hologrames, trucar pel mòbil sense utilitzar el teclat, spotify, youtube, edició de video, edició d'imatges, google calendar, google maps i xarxes socials.

I tot l'esforç previ va valdre la pena. La festa va ser un èxit. Hi van assistir molts alumnes, de tots els ensenyaments i nivells. Tots van quedar molt contents i amb ganes de repetir l'experiència. Els monitors dels diferents tallers no van parar en tota la tarda, va ser una jornada molt intensa, però van concloure la festa amb la satisfacció d'haver-ho fet molt bé.

La jornada va incloure també un berenar per fer-la més festiva.

Moltíssimes gràcies a tots!!!!!! Ho repetirem!!!!!

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square