Sortida fi de curs: "L'art per parlar" al MNAC

El dia 13 de juny vam dur a terme la nostra ja tradicional sortida fi de curs. Enguany vam anar al MNAC.

Aprofitant que durant el curs escolar dues mestres s'havien format en la metodologia VTS (Visual Thinking Strategies) i que ja s'havia aplicat en algun grups, vam pensar que seria molt interessant donar-ho a conèixer a tota l'escola.

Va ser una jornada molt interessant i entranyable. Tots els alumnes i docents vam tenir l'oportunitat de visitar el museu i participar en l'activitat "L'art per parlar". No va ser gens fàcil organitzar-ho, ja que la sortida va despertar molt d'interès i hi va haver molts assistents, però vam aconseguir que tot sortís rodat. Va ser un tastet, però ens va servir per conèixer una metodologia que durant el proper curs aplicarem a tots els grups de llengües.

La sortida va concloure amb un pícnic pels jardins de Montjuïc.

Gràcies a tots per participar-hi i molt bon estiu!!!!!!

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Av.de la Riera de Cassoles, 23

Barcelona 08012

cfariusitaulet@xtec.cat
Tel: + 34 93 237 13 09

© 2016 per CFA Rius i Taulet.

Pàgina web feta per Mirmiki

  • Icono Social blogger
  • CFA Rius i Taulet
  • CFA Rius i Taulet