Nova adreça

Hem canviat d'adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

 

Festa cloenda final trimestre

Un any més el passat 19 de desembre ens vam reunir per celebrar la cloenda del primer trimestre del curs.

Al voltant de les cinc de la tarda va començar l’acte amb una presentació del projecte CARTPOST: els alumnes de Competic van ser els encarregats de fer els cartells per publicitar aquesta diada. També ens van fer les boniques postals nadalenques amb les quals vam obsequiar a tots els que van participar d’aquesta festa. Aquí en teniu una mostra.

Aquest any teníem dues novetats:

  1. Cantada de cançons acompanyada de ball: Un grup d’alumnes de GESO i Noves Oportunitats van preparar algunes coreografies, que tots vam intentar seguir. Quina bona estona vam passar.

  2. Berenar sostenible. Van convocar el primer concurs al berenar més saludable. Les bases del concurs eren: Un berenar fet a mà (pot ser menjar o beguda), lliure d'embolcall o amb embolcall reciclable (si és beguda, amb termo o ampolla reciclable) Calia presentar-ho amb una petita targeta indicant les característiques del plat/beguda: - Ingredients - Qui el pot prendre (sense lactosa, sense gluten, ...) El jurat (els representants dels alumnes al Consell Escolar) van triar com a millor plat el que duia per títol “la típica coca del iogurt” elaborat per la M. Lluïsa Prats, alumna de Competic i Anglès.

També vam fer la ja tradicional foto amb mòbils al pati de l’escola. Aquest any vam intentar simbolitzar l’arbre de Nadal.

Per acabar la festa vam compartir un berenar residu zero!!!

 

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square