Nova adreça

Hem canviat d'adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

 

RIUS TRAVELLERS 2020: El nostre viatge col.lectiu!!!!!


Tot i que enguany no hem pogut celebrar la finalització del tercer trimestre de manera presencial i amb la nostra tradicional SORTIDA FI DE CURS, no hem volgut perdre'ns l'oportunitat de fer un bon comiat, encara que sigui de manera virtual.


Aquí us compartim el VIATGE COL.LECTIU que entre tots hem preparat.Esperem que us agradi. Cada viatge simbolitza el desig d'estar junts i gaudir plegats de la nostra companyia.Mireu-los amb calma. Tenim tot l'estiu per fer-ho!

PLAYLIST: RIUS TRAVELLERS 2020

I aprofitem per desitjar-vos unes bones vacances. Al setembre es retrobarem!

Últimes notícies
Comparteix
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square