Sant Jordi 2021

Cada Sant Jordi és molt especial, però aquest encara ho ha estat molt més, i per moltes raons: perquè l'any passat no el vam poder celebrar; perquè tot i ser un curs realment complicat ens en hem sortit prou bé; i perquè volíem que fos un reflex de les ganes que tenim tots de tornar de mica en mica a la normalitat.


Per això no ha estat només la celebració d'un dia, sinó un conjunt de petites celebracions. Totes elles les trobareu molt ben explicades al bloc de l'escola. Aquí només us en farem un petit resum:


- Hem fet el nostre tradicional concurs literari, però aquesta vegada hem anat més enllà. Totes les obres s'han penjat al bloc de l'escola i tothom ha pogut llegir-les i participar en la votació final.


- Hem inaugurat el nostre Racó de l'Art de Parlar per tal de donar a conèixer a tota l'escola aquest programa d'innovació pedagògica en el que hi participem des del curs passat.


- Els alumnes de Noves Oportunitats han fet un taller de Punts de llibre digitals espectacular.


- Els alumnes de COMPETIC ens han elaborat unes recomanacions literàries precioses.


I el dia de Sant Jordi, com no podiem fer la nostra tradicional festa al Saló d'actes, els alumnes del GESO i Noves Oportunitats han participat en una GIMCANA molt especial pel barri de Gràcia.


Moltes gràcies a tots i totes per haver participat en totes aquestes activitats. Entre tots hem aconseguit que hagi estat un Sant Jordi molt especial.Últimes notícies